Pettunud spordifännid esitasid Manny Pacquiao vastu kohtuhagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti aja järgi ööl vastu pühapäeva peetakse Las Vegases oodatud poksimatš, kus kergkeskkaalus lähevad vastamisi ameeriklane Floyd Mayweather jr ja filipiinlane Manny Pacquiao. Eile toimus Las Vegases ka matši ametlik kaalumine. Kaalumist oli vaatamas 11 500 inimest ning piletid kaalumisele maksid kuni 600 USA dollarit.
Eesti aja järgi ööl vastu pühapäeva peetakse Las Vegases oodatud poksimatš, kus kergkeskkaalus lähevad vastamisi ameeriklane Floyd Mayweather jr ja filipiinlane Manny Pacquiao. Eile toimus Las Vegases ka matši ametlik kaalumine. Kaalumist oli vaatamas 11 500 inimest ning piletid kaalumisele maksid kuni 600 USA dollarit. Foto: SCANPIX

«Sajandi poksimatšis» pettusid paljud saalis olnud pealtvaatajad kui ka kodus spordi suursündmust jälginud inimesed.

Kui Nevadas on Pacquiao vastu juba hagi esitatud, siis nüüd on seda tehtud ka Los Angeleses. Inimesed on pettunud, kuna poksimatš ei pakkunud palju raha välja käinud fännidele peaaegu midagi, vahendas TMZ.

Kohtuhagide põhjuseks on fakt, et publik tunneb ennast petetuna. Lisaks jättis Pacquiao enne matši toimumist mainimata oma õlavigastuse.

Los Angelese kohtuhagis nõutakse süüdistavatelt isikutelt kahjutasuks 5 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles