Elu24 video! «Teismeline rahaboss» Timea-Helen: 3000 eurot oli ka päris hea, aga alati võiks ju rohkem olla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul algab TV3 eetris uus saatesari «Teismeline rahaboss», kus teismelistele noortele antakse ülesandeks vastutada oma perekonna terve kuu eelarve eest. Esimeses saates on rahabossiks Valgamaalt pärit Timea-Helen. Elu24 uuris, kuidas saade neiule mõjus.

Timea-Heleni jaoks oli alguses rakse raha majandada, aga saades aru, kuhu mis summa läheb, muutus rahaplaneerimine kergemaks.

Neiule oli üllatuseks, kui palju kulub raha elektri ja ilutoodete peale.

Saatest osalemise idee pärines Timea-Helenilt, kes internetist kuulutuse avastas.

Kuu aja jooksul, mil neiu pere rahaasjade eest vastutas, suuremaid tülisid ette ei tulnud, kuigi Timea-Heleni arvates oleks isa kodus viibimise puhul kindasti rohkem probleeme olnud.

Tulevikus ei annaks Timea oma 16-aastasele tütrele sellist raha kätte. «Tänapäeva generatsioon läheb järjest edasi ja mitte paremuse poole,» lausus neiu.

Kui palju läheks Timea-Helenil raha vaja, et terve kuu mugavalt ära elada? «3000 eurot oli ka päris hea, aga alati võiks ju rohkem olla,» vastas neiu.

«Teismeline rahaboss» on TV3 eetris juba täna õhtul kell 20:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles