Galerii: Fashion in Teater tõi lavale kuuma pesushow

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 24. aprillil sai klubist Teater öine moelava, mis tõi kokku öise meelelahutuse, peo ja sensuaalsed moetrendid. Läbi öö sai Teatri lavadel nautida sensuaalseid riideid, mis katmas kütkestavaid kehasid. Kuumimad moesuunad Teaterlikus atmosfääris tõi rahvani AB Fashion Design, mille sensuaalseid öiseid riideid esitlesid otse klubi Teater moelaval kaunid modellid! Kütkestavad kehad, sensuaalsus ning napid pesukomplektid tõid kohale rohkelt huvilisi, kes maitsvat šampanjat nautides ahvatlevat moeshowd jälgisid.

Fashion in Teater on uhiuus üritustesari, mis toob moetrendid rahvani öises peomeeleolus, kus lisaks uuematele kollektsioonidele, saab nautida parimat peomuusikat, head seltskonda ja maitsvaid kokteile. Seekord tuli esitlusele  Anatoli Eini lavastatud moeshow Anastassija Balaki uuest kollektsioonist Nightwear Collection, mis võlus enda vaatajaid eriti sensuaalse ja naiseliku joonega.

Foto: Maksim Toome

Moeshowga aga öö ei piirdunud, sest läbi kogu öö olid klubi Teater silmipimestavalt kaunid diivad kandmas pilkupüüdvalt nappe kostüüme. Ilu saabus Teatrisse  Glow make up professionaalide poolt ning erakordsed soengud oli valmis seadnud Goldwell. Šampanja saatel möödus öö lõbusalt ja tantsuliselt, jääb üle vaid huviga oodata, mida toob järgmine Fashion in Teater pidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles