Eddie Izzard soovitab: Michael Mittermeier «Das Blackout»

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Mittermeier
Michael Mittermeier Foto: promo

Selle kevade stand-up komöödia maiuspala toob Eestisse Comedy Estonia koostöös Mick Perrin agentuuri ja Eddie Izzardiga – Saksamaa superstaar Michael Mittermeier.

Michael Mittermeier on üle 25 aasta naerutanud Saksa publikut, soojendanud U2 Elevation tuuri Berliini kontserdil staadionitäit inimesi ning andnud üle 4000 stand-up etenduse üle maailma.

Michael Mittermeier on Eddie Izzardi sakslasest «vend». Koomikud on sarnased ka välimuselt, kuid pigem seob neid pöörane ning pisut kiiksuga huumorimeel. Michael Mittermeieri firmamärgiks on Saksamaa natsistliku ajaloo lahkamine. Olles ise üles kasvanud II Maailmasõja järgse süütundega on tal täielik õigus ja filigraanne oskus see naljaks pöörata.

Michale Mittermeier on värske tuuleiil koomikute ridades, sest kui peamiselt valitseb huumorimaastikul väga igapäevaste teemade lahkamine, siis tema puhul saab lubada tõsist teravat poliithuumorit, kus ühes lauses mainitakse nii Goethe’t, Shciller’it, kui Kanti. Tõeline maiuspala intelligentse huumori sõbrale!

Comedy Estonia produtsent Marion Uuspõld: «Michael Mittermeier on tõeline pärl komöödia maastikul. Julgen öelda, et sel aastal pole Eestis nii head koomikut veel nähtud. Tegemist on piire kompava saksa irooniaga – vaimselt stimuleeriv, sest Michael räägib teemadest, millest enamus inimesi räägida ei julge.

Tänapäeval on allapoole vööd naljad saanud igapäevaseks nähtuseks, kuid II maailmasõda, holcaust ja saksa südemetunnistus on teemad, millesse tuleb jäädavalt suhtuda ettevaatlikult. Michael Mittermeier on väheseid, kes sellega hakkama saab ning kindlasti tasub tema etendust vaadata!»

Michael Mittermeieri etendus «Das Blackout» toimub 21. mail Telliskivis Vaba Laval. Soojendusesinejaks on Eesti stand-up komöödia fännide seas palavalt armastatud Rootsi koomik Isak Jansson. Õhtut juhivad Louis Zezeran ja Karl-Alari Varma ning meeleolu loob DJ Rain Tolk.

Pärast Michael Mittermeieri etendust suundub Comedy Estonia suvepuhkusele, kuid naaseb septembris juba tuttavate, kui ka uute stand-up komöödia maailma superstraaridega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles