Bostoni maratoni juhusuudlus viis kummalise sündmustejadani

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barbara Tatge suudlemas võõrast meest
Barbara Tatge suudlemas võõrast meest Foto: SCANPIX

USAs Tennessee osariigis elav naine tahtis leida mehe, keda ta suudles juhuslikult Bostoni maratonil.

Eriline juhtumitejada sai alguse 20. aprillil ning see, mis oleks võinud olla romantiline, lõppes üsna kummaliselt, edastab AP.

Barbara Tatge suudles maratoni Wellesley lõigul tundmatut meest. Selles piirkonnas on tava, et Bostoni Wellesley College naised suudlevad maratoni meesjooksjaid, kuid Tatge juhtumi teeb eriliseks see, et ta tütar Paige Tatge soovitas tal seda tava järgida.

Tütar jäädvustas ema ja võõra suudluse.

Pärast maratoni hakkas naise tütar sotsiaalmeedia abil otsima meest, keda ta ema oli suudelnud. Mänguline ja flirtiv otsing tekitas kogu USAs vastukaja.

Tatge sai lõpuks sõnumi suudlemise objektiks olnud mehe naiselt. Anonüümseks jäänud naine teatas Tatge`le, et ei ole ta mehe suudlemise pärast vihane.

Naise kirjas seisis, et tema ja ta mees soovivad elada privaatselt, mitte olla meediaobjektid. Nad üllatusid kui suudlemis- ja otsimislugu uudistesse jõudis.

«Mis puudutab mind, siis ma ei ole vihane. Meie sõprusringkond on saanud juhtumi tõttu palju naerda ja mu meest kiusata. See ei ole lõpptulemus, mida sa ootasid, kuid see hetk Wellesley lõigul näitas Bostoni maratoni lõbusamat poolt,» teatas mehe abikaasa.

Naise sõnul meeldib talle Tatge julgus ning ta soovib talle tulevikus maratonideks edu.

Tatge kirjutas tundmatu mehe abikaasale vastuse, milles ta kiitis teda heade sõnade ja huumori eest. Samuti palus ta vabandust mehe otsingutega tekitatud ebamugavust.

«Sel mehel on väga huvitav ja hea huumorimeelega naine,» nentis Tatge.

Tatge lubas edaspidi suudelda vaid vallalisi mehi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles