Kuula! Ott Lepland esitles uut singlit «Iga päev»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» 4. finaalsaade, Ott Lepland
«Eesti otsib superstaari» 4. finaalsaade, Ott Lepland Foto: Erlend Štaub

04.05.2015 õhtul esitles Ott Lepland oma järjekorras 4. singlit mai lõpul ilmuvalt albumilt «Siinpoolne». Laulja uus lugu kannab nime «Iga päev», ning loo viid on pärit Leplandi enda sulest ja sõnad on kirjutanud Aapo Ilves, kellega Leplandil ka varasemalt on olnud viljakas koostöö.

Ott Lepland ütleb loo kohta, et lugu on suviselt helge ning mõnus, mis kandub edasi nii loo viisis kui ka sõnades ning on inspireeritud nii uue suve ootusest kui ka eelnevate suvede mälestustest.

«Kui ma selle viisi kirjutasin oli minu jaoks kohe selge, et tegemist võiks olla lauluga, millel on suvine sisu. Selleks pöördusin oma hea sõbra ja tuttava Aapo Ilvese poole, kes on ennegi minu mõtteid laulusõnadeks seadnud ja tulemuseks sai uus laul nimega «Iga päev». Kuna selle aasta kõige soojemad ja päikselisemad ilmad on varsti ukse ees on just paegu paras aeg üks helge lugu välja anda!»

Ott Leplandi 4. stuudioalbum «Siinpoolne» ilmub 21.05. Ott Lepland - «Iga päev»

Muusika - Ott Lepland

Sõnad - Aapo Ilves

Salvestatud - Vaakum Stuudios ja Sinusoid Stuudios

Salvestanud - Kaspar Kalluste, Tarvi Kull, Siim Tõnisson

Mix & master - Siim Tõnisson

Väljaandja - Crunch Industry OÜ

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles