Galerii: Hansaposti poe avamisel rabati soodsaid tekke ja kohvimasinaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avati Tallinnas Järvel Hansaposti kauplus, mis tõi esimese kahe tunni jooksul soodsat kaupa püüdma tuhandeid ostlejaid.

«Kõige populaarsemateks kaupadeks osutusid 269 eurot maksnud kohvimasinad, mis müüdi läbi esimese tunniga. Lisaks osteti paari tunni jooksul üle 300 teki ja ligi 50 muruniidukit,» rääkis Hansaposti juhatuse liige Urmas Türk.

Eesti suurim veebikaubamaja Hansapost avas poe, mis on mõeldud eelkõige kaupadega tutvumiseks, sest enamikke tooteid kaasa osta ei saa.

«E-kaubandus teeb igal aastal tiigrihüppeid, kuid paljud inimesed soovivad enne ostu sooritamist kaupa oma käega katsuda. Avasime poe, kus inimesed saavad toodetega tutvuda ja siis endale kulleriga koju tellida,» ütles Türk. «Soodsat hooajakaupa saab siiski soetada ka kauplusest ning ainult täna kehtivad avamishinnad ootavad kliente kella kaheksani,» lisas ta.

Foto: Hansapost
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles