Lapsed saavad jututunnis raamatuid kuulata

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Arturi Apollo raamatupoes algavad lastele laupäevased Jututunnid.
Port Arturi Apollo raamatupoes algavad lastele laupäevased Jututunnid. Foto: promo

Port Arturi Apollo raamatukauplus alustab homme taas laupäevaste jututundidega. Esimeses jututunnis loetakse lastele Wimbergi lustakat raamatut “Buratino tegutseb jälle”.

Jututundide ajaks on Apollosse loodud lastenurk, kus väikesed raamatusõbrad saavad rahulikult jutte kuulata ja hiljem meisterdada. Kui jutt loetud, algab kunstitund, kus joonistatakse või meisterdatakse loetud jutu teemadel.
 
Ette loetud raamatud on samal päeval Port Arturi Apollos müügis soodushinnaga. Üks raamatuist loositakse igal laupäeval välja kõigi jututunnis osalenud laste vahel.

Järgmistes jututundides kuulavad lapsed Eesti autorite lugusid, aga ka Astrid Lindgreni kirjapandut. 2. oktoobril loetakse ette Kaspar Jancisi raamatut ”Seiklus Salamandril ehk Morten Viksi uskumatud juhtumised lollide laevas”. Pärast ettelugemist õpetab gildi nukukoda lastele nukkude meisterdamist Piano kohvikus.
9. oktoobril uudistatakse Eve Hele Sitsi raamatut ”Õunte ootel”. 16. oktoobril tutvustatakse Aino Perviku raamatut ”Kaarist on kasu”. 23. oktoobril saab kuulata põnevaid lugusid raamatust ”Autod. Hõbedase tagatiiva karikas”. 30. oktoobril loetakse Astrid Lindgreni kirjutatud raamatut ”Metsas pole mingeid röövleid”.
 
Jututunnid toimuvad laupäeviti 13-14. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles