Jarmo Aderil uus armastus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarmo Ader
Jarmo Ader Foto: Erakogu

Uskumatu, kuid tõsi, staarkulturist Argo Aderi pojal Jarmo Aderil on uhiuus silmarõõm, Kia Sorento, mida ta sotsiaalmeedias sõpradele uhkelt esitleb.

Foto: Instagaram

Jarmo laadis Instagrami kontole foto uuest autost ja on märksõnadena kasutanud #jarmmobil – mis viitab, et tegu on tema uue sõiduvahendiga.

"Läinud aasta novembris juhtus Jarmoga Taimaal raske liiklusõnnetus ja isa Argo Aderi sõnul olla ta suisa koomas olnud. Mees kogus poja taastusraviks ja kojutoomiseks annetusi. Neid aga lõppkokkuvõttes vaja ei läinudki. Kas tõesti osteti Jarmole annetustest kogunenud raha eest uus auto," küsib vihje saatnud Elu24 lugeja.

Kia Sorento maksab poes tuttuuena 37 000 eurot, kasutatatuna saab kuus korda odavamalt kätte.

„No tööl ta ei käi, elab emaga, arvata on, et isa ostis,“ ütleb vihje saatja. "Minu arvates pole see eetiline, et noormees sotsiaalmeedias sedasi keksib enne, kui lahkete annetajate rahad on tagastatud."

Mis sina arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles