Kodumaine hittfilm «1944» on tänasest Elioni videolaenutuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«1944».
«1944». Foto: Kaader filmist

Alates tänasest, 30. aprillist on Elioni uue nutiTV klientidel eksklusiivne võimalus nautida teleriekraanilt Elmo Nüganeni uut ajaloolist filmi «1944».

Tegemist on viimaste aastate edukaima filmiga kohalikus kinolevis ning ainsa Eesti filmiga, mis saanud taasiseseisvumise järel üle 100 000 kinovaataja pärast filmi «Nimed marmortahvlil». «1944» on tänaseks kogunud  üle 113 000 vaataja.

«Jätkuks edukale kinolevile on mul väga hea meel, et Elion võimaldab filmi kättesaadavuse paljudesse Eestimaa kodudesse. Nüüd jääb ainult pere või sõbrad külla kutsuda ja üks tore filmiõhtu korraldada,» ütles filmi tootja Kristian Taska.

«1944» on film sõja traagilisusest ja valikutest, mis tuleb langetada raskes olukorras. Film vaatleb 1944. aasta sõjasündmusi Eestis ja sõjategevust näidatakse mõlema osapoole – nii Saksa armees kui Punaväes sõdivate eestlaste silme läbi. Filmis mängivad Märt Pius, Priit Pius, Kaspar Velberg, Gert Raudsep, Kaspar Velberg, Kristjan Üksküla, Maiken Schmid jpt.

Film on saadaval tänasest Elioni uue nutiTV videolaenutuses. Elioni uue nutiTV videolaenutus ja tasuta Filmiriiul täienevad iganädalaselt uue ja põneva sisuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles