Pamela Anderson sai miljoni dollari võrra rikkamaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rick Salomon ja Pamela Anderson
Rick Salomon ja Pamela Anderson Foto: SCANPIX

Pamela Anderson sai täna miljoni dollari võrra rikkamaks ja Rick Salomon oluliselt õnnelikumaks, sest nad lahutasid oma tormilise abielu.

Pam ja Rick, kes on abielus olnud mitu korda, pidasid pärast seekordset lahkuminekut kibedat lahingut - mees soovis abielu annulleerimist, kuid naine lahutust, kirjutab TMZ.

Pamela hoidis väidetavalt Ricki koera Bumblebee'd nädal aega pantvangis ja siis sajatas, et Rick ei oska üldse seksida, ehkki mitmetest Pamela saadetud tekstisõnumitest võis vastupidist järeldada.

TMZ sai nüüd teada, et Rick maksis Pamile lahutuse tõttu veidi üle miljoni dollari. Rick omakorda sai lahutusega tagasi südamerahu - Pamela seadis kahtluse alla selle, kas Rick on ikka Nevada osariiki sisse kirjutatud ja väitis, et mees oli tegelikult California elanik, kui ta võitis pokkeriga 40 miljonit dollarit ja ta üritas maksudest kõrvale hoida. Nevadas ei pea ta võidu eest makse maksma. Pärast lahutust Pamela enam seda ei vaidlusta. Bumblebee on samuti tagasi õige omaniku juures, nii et lõpp hea, kõik hea.

Pamela ja Rick avaldasid meediale ka ühise pressiteate: «Avalikud lahutused võivad olla karmid ja julmad. Vabandame perekonna ja sõprade ees võimaliku valu ja piinlikkuse eest, mida võisime põhjustada. Oleme jõudnud sõbraliku lahenduseni ja liigume eluga edasi. Peame arvesse võtma perele tundlikke privaatseid asju ja võtame tagasi kõik rutuga ja vastikusega öeldud haavavad kommentaarid. Soovime teineteisele ja meie perekondadele head.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles