/nginx/o/2015/04/29/4011851t1h2f52.jpg)
Star FM Hommikuprogrammi tegijaid ootas täna väga eriline kulinaarne üllatus. Stuudiosse külla tulnud kokkadel Lauril ja Hardil oli kingituseks kaasas hobuseliha, mida saatejuhid Pille ja Allan põnevusega mekkima asusid.
Star FM Hommikuprogrammi tegijaid ootas täna väga eriline kulinaarne üllatus. Stuudiosse külla tulnud kokkadel Lauril ja Hardil oli kingituseks kaasas hobuseliha, mida saatejuhid Pille ja Allan põnevusega mekkima asusid.
Allan Roosileht tunnistas, et liha on osavalt valmistatud ning mõnusalt mahe. Pille Minevgi proovis ja tõdes, et kaunilt serveeritud roog ka maitseb hästi.
Hobuseliha kinkijateks olid Vihula mõisa peakokk Lauri Tomingas ja Kõue mõisa peakokk Hardi Nurmine, kes teevad igal argiõhtul süüa TV3 uudistesaate rubriigis «Seitsmesed köögis».
Lisaks hobuseliha valmistamise saladusele uuris Pille, kas leidub nippi, et pošeeritud munad alati õnnestuks; selgus, et muna peab olema võimalikult värske ja keeduveele tohib lisada vaid õrnalt soola.