Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Star FMi stuudios mekiti hobuseliha

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Seitsmeste kokad Star FMs
Seitsmeste kokad Star FMs Foto: Star FM

Star FM Hommikuprogrammi tegijaid ootas täna väga eriline kulinaarne üllatus. Stuudiosse külla tulnud kokkadel Lauril ja Hardil oli kingituseks kaasas hobuseliha, mida saatejuhid Pille ja Allan põnevusega mekkima asusid.

Allan Roosileht tunnistas, et liha on osavalt valmistatud ning mõnusalt mahe. Pille Minevgi proovis ja tõdes, et kaunilt serveeritud roog ka maitseb hästi.

Hobuseliha kinkijateks olid Vihula mõisa peakokk Lauri Tomingas ja Kõue mõisa peakokk Hardi Nurmine, kes teevad igal argiõhtul süüa TV3 uudistesaate rubriigis «Seitsmesed köögis».

Lisaks hobuseliha valmistamise saladusele uuris Pille, kas leidub nippi, et pošeeritud munad alati õnnestuks; selgus, et muna peab olema võimalikult värske ja keeduveele tohib lisada vaid õrnalt soola.

Tagasi üles