10 asja, mida mehed mõtlevad, kuid kunagi ei ütle

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Thicke
Robin Thicke Foto: SCANPIX

Seksikas laulja Robin Thicke avaldas veebisaidil cosmopolitan.com kümme asja, mida mehed mõtlevad, kuid kunagi ei ütle.

1. Kui sa midagi saavutad, tunneme me, et oleme samuti midagi saavutanud. Meestele meeldib tiimi kuuluda ja me rõõmustame, kui meie meeskond võidab.

2. Kutid räägivad mõnikord omavahel tunnetest, kuid ainult siis, kui keegi teine teema üles võtab.

3. Meile meeldib koos teiega vaadata tüdrukutefilme nagu «Chocolat», sest me õpime siis midagi. See ei tähenda, et me nende üle teie selja taga nalja ei teeks.

4. Iseseisvad naised on väga seksikad, kuid hea on tunda, et sind vajatakse... senikaua, kuni sa ei nõua kogu meie aega.

5. Naised oskavad tuhandel erineval viisil armastust väljendada. Meie peame oma emotsioone treenima, et need niimoodi töötaksid.

6. Mõnikord võtab pärast kohtingut helistamine kaua aega, sest kardame, et rikume asja ära või tundume olevat meeleheitel.

7. Kutid, kes pidevalt räägivad, kui head nad välja näevad, on tõeliselt ebakindlad. Ole ettevaatlik meestega, kes liiga palju peeglisse vaatavad.

8. Me pabistame teiega esimest korda seksides, eriti, kui oleme seda kaua oodanud.

9. Me matame tunded sügavale enda sisse ja ei räägi neist enam kunagi. Sellepärast ei elagi me nii kaua kui naised.

10. Kui küsime, mis sul hetkel seljas on, kirjelda midagi seksikat... isegi, kui kannad dresse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles