«Pilvede all» poolõed on päriselt poolõed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolõed Kertu (Liis Haab, vasakult), Mari (Elisabet Tamm) ja Piret (Inga Allik) arutavad, mida haiglasse sattunud halvatud emaga ette võtta.
Poolõed Kertu (Liis Haab, vasakult), Mari (Elisabet Tamm) ja Piret (Inga Allik) arutavad, mida haiglasse sattunud halvatud emaga ette võtta. Foto: Erakogu

Uue naisteseriaali «Pilvede all» peategelase Pireti nooremat õde Kertut mängib ka tegelikult Inga Alliku poolõde Liis Haab - sarjas on neil ühine ema, tegelikus elus ühine isa.

Õed, kes on välimuselt nagu kaks tilka vett, leidsid teineteist täiskasvanueas, kuid alles siis, kui Liis lavakas näitlejaks õppis ja Inga samas magistrikraadiga alustas, õpiti teineteist õelikult kallistama, kirjutas Nädal.

«Hiljuti käisime Kristjan Jõekalda saates, kus eeldati, et tunneme teineteist läbi ja lõhki. Tegelikult on meil lapsepõlvest ühiseid kokkupuuteid vähe. Sarja tehes avastan, kuidas Liis mõtleb, mida tunneb, kuidas oma igapäevaelu elab,» rääkis Inga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles