Baltimaade muusikatopi võitis kindlalt Ellie Goulding

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellie Goulding
Ellie Goulding Foto: SCANPIX

Maailma suurima veebipõhise muusikateenuse Deezer statistika kohaselt oli märtsis nii Eestis, Lätis, Leedus kui ka Soomes ülekaalukalt enimkuulatud muusikapala Ellie Gouldingu «Love Me Like You Do».

Statistika kohaselt oli Eestis endiselt ülipopulaarne Elina Borni ja Stig Rästa eurolaul, mis jõudis edetabelis teisele kohale.

Eestis Deezerit esindava Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni sõnul võib meie eurolaulule edu ennustada, sest teistes Balti riikides ja Soomes ei ole kohalik eurolaul isegi kahekümne enimkuulatud muusikapala seas.

«Tavaliselt on hea märk, et oma riigi inimesed eurolaulu kuulavad ning näitab laiemat potentsiaali rahvusvahelisel areenil edu saavutada,» ütles Aron.

Eesti TOP 10 enimkuulatud laulud märtsis:

1. Ellie Goulding – Love Me Like You Do

2. Elina Born & Stig Rästa – Goodbye to Yesterday

3. Lilly Wood And The Prick – Prayer In C (Robin Schulz Radio Edit)

4. David Guetta – Dangerous (feat. Sam Martin)

5. Calvin Harris – Outside

6. Mark Ronson – Uptown Funk

7. Hozier – Take Me To Church 

8. Ed Sheeran – Thinking Out Loud

9. Ewert and the Two Dragons – Million Miles

10. Sam Smith – Stay With Me

Deezer on 35 miljoni muusikapalaga maailma suurim veebipõhine muusikateenus, millel on 16 miljonit aktiivset kasutajat 186 riigis. Deezeril on Eestis enam kui 40 000 registreeritud kasutajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles