Cambridge´i hertsoginna loodab, et ujumine käivitab sünnituse?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cambridge`i hertsoginna Catherine
Cambridge`i hertsoginna Catherine Foto: Vida Press

Briti Cambridge`i hertsoginna Catherine sünnitustähtaeg on mitu päeva üle läinud ning täna nähti teda koos poeg George`iga suundumas Buckinghami paleesse, kus ta väidetavalt läks kuninganna Elizabeth II erabasseini ujuma.

Ekspertide sõnul võib hertsoginna katsetada, kas ujumine käivitab sünnituse, edastab Daily Mail.

Hertsoginna oli roolis kui sõitis koos poja ja lapsehoidja Maria Borralloga Buckinghami paleesse. Neid turvasid viis ihukaitsjat.

Varasemast on teada, et Catherine on Buckinghami palee basseinis üsna sage külaline ning ta on seal õpetanud 21-kuust prints George`i ujuma.

Londonis Paddingtonis St. Mary haiglas ollakse valmis hertsoginna teise lapse sünniks. Haigla juures on juba mõnda aega näha Briti kuningliku pere fänne, kes innukalt lapse sündi ootavad.

Rasedusasjatundjate sõnul on Catherine`i teine rasedus kulgenud esimesest kergemalt, kuna tal ei esinenud rasedusest tingitud iiveldushoogusid ning ta näeb terve välja.

Ujumist peetakse rasedate jaoks sobivaks, kuna vesi toetab suurt kõhtu.

Prints Williami ja Cambridge´i hertsoginna Catherine´i esimene laps, poeg George sündis Londoni St. Mary haiglas 22. juulil 2013.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles