Abigail Breslin kaitseb vormikamat Selena Gomezi: ärge halvustage seda kaunist naist!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selena Gomez
Selena Gomez Foto: Vida Press

Enamik inimesi on märganud Selena Gomezi vormikamat figuuri, kuid kõik pole suhtunud sellesse heatahtlikult. Näitlejanna Abigail Breslin võttis sotsiaalmeedias sõbranna kaitseks sõna.

Breslin kirjutas oma Tumblri lehel, et need, kellel pole Selenale midagi head öelda, võiks vait olla.

«Kõik see värk, mis toimub internetis Selena Gomezi figuuri ümber, on naeruväärne! Kõik ütlevad alati, et teiste üle ei tohiks kohut mõista, aga siis kommenteerivad nad kauni, andeka ja targa noore naise keha, kui ta veedab rannas sõpradega rõõmsalt aega ja näeb sealjuures suurepärane välja,» kritiseeris Breslin.

Breslin märkis, et Hollywoodi ebarealistlik ilustandard seab ohtu noored tütarlapsed, kellel võivad tekkida söömishäired.

«Kuidas peaksid tüdrukud normaalselt üles kasvama ja mitte end halvasti tundma ja söömishäireid saama, kui terve riigi meedia suurim uudis räägib sellest, et PEENIKE tüdruk võttis või ei võtnud paar kilo juurde, aga SAMAS on jätkuvalt PEENIKE?» ahastas Breslin.

Näitlejanna soovitas inimestel rohkem rõhku panna sellele, et teistele headmeelt teha, mitte halvustada.

«Selena, sa näed imeline välja ja mis õige tähtsam - paistab, et sul on lõbus! Roki neis bikiinides edasi!» julgustas Breslin.

Abigail Breslin
Abigail Breslin Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles