Teri Hatcher mängib ulmesarjas «Smallville»... iseennast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teri Hatcher
Teri Hatcher Foto: SCANPIX

 

«Meeleheitel koduperenaiste» staar Hatcher (45) hakkab sarjas mängima Lois Lane´i ema, kusjuures varem on ta ise mänginud Lois Lane´i ühes «Supermani» varasemas teleseriaalis.

Emaroll saab olema episoodilist laadi ja varem pole oma 10. ja viimast hooaega alustavas «Smallvilles» mainitud tegelaskuju näha olnud, kirjutab tvguide.com

«Smallville» meenutab oma süžeelt kõvasti koomiksilegendi «Superman», kus on samuti tegelaskujud nimedega Clark Kent ja Lois Lane, kes töötavad ajakirjanikena. Lahe on uudise juures see, et Hatcher mängis 90ndail ühes «Supermani» televersioonis ise Lois Lane`i...

Loodame niisiis, et Hatcheril «Smallvilles» nüüd midagi segamini ei lähe, samas, kes saaks olla Erica Durancele (mängib Smallvilles» Lois Lane`i - T.L.) veel parem ema, kui mitte Hatcher. Erica Durance`i pilti näeb siit.

Elu 24 kirjutas mõni päev tagasi ka loo sellest, et «Smallville» uue hooaja relaamtreileri laulu esitab Kerli Kõiv. Hea lugeja, leiad selle artikli paremalt poolt veerust sildi alt SAMAL TEEMAL.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles