Hobiautod stardivad suvele vastu Tallinna lauluväljakult

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobiautod stardivad suvele vastu 1. mail Tallinna Lauluväljakult
Hobiautod stardivad suvele vastu 1. mail Tallinna Lauluväljakult Foto: BHRA

Reedel, 1. mail toimub Tallinna lauluväljakul suurejooneline hobiautode avashow, millega kaasneb ka sõidukite ühissõitmine ehk kruiis. Üritusega alustavad hobiautod, millest enamiku moodustavad Ameerika päritolu autod, oma suve-hooaega. Üritus on kõikidele osalejatele ja pealtvaatajatele tasuta.

Autod alustavad kogunemist lauluväljaku territooriumil kell 15.00. Suurem tehnikaparaad algab ürituse lõppedes, orienteeruvalt kell 19.00. Osalema oodatakse üle 200 mootorsõiduki.

Üritus toimub juba kümnendat aastat ning selle üks eesmärkidest, lisaks hooaja avamisele, on pöörata üritusel osalejate ning kaasliiklejate tähelepanu ohutule ja turvalisele liiklemisele. Räägitakse ohutu liiklemise teemadel, tutvustatakse erinevaid autospordi võimalusi ja -võistlusi, mis on kooskõlastatud Eesti Autospordi Liiduga ja kus on alati täidetud kõik esmased turva- ja ohutusnõuded. Kohapealset meeleolu aitab luua päevajuht, lähemalt näidatakse ja tutvustatakse huvitavamaid autosid.

Foto: BHRA

Tallinna Lauluväljakul toimunule järgneb suurejooneline afterparty, mis toimub American Beauty autosalongis, Läike põik 2, Rae vald. Afterparty peaesinejaks on Soome menukas rock-bänd Peer Günt.

Korraldajad loodavad ka kaaskodanike mõistvat suhtumist, kuna kesklinnas on reedel, 1. mail, kella 15.00 - 20.00 vahel liiklemas tavapärasest enam suurekaliibrilisi sõidukeid.

Foto: BHRA

Üritust korraldab MTÜ Baltic Hot Rod Association (BHRA). Lisainfot ürituse kava ning afterparty kohta: www.bhra.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles