Tantsusaate toimik: kes on tantsustaar Johannes Ahun?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Ahun
Johannes Ahun Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Purjesportlane Johannes Ahun on saates «tantsud tähtedega» paaris Tartu linnapea tütre tantsuproff Kerstin Kruusega.

 

 

Eraelu

Vanus: 22

Pikkus: 187 cm

Kaal: 74-78 kg

Elab: Tallinnas

Hüüdnimi: Juss

Sportlik saavutus: pääses Pekingi olümpiamängudele 2008. a, kus jäi RS:X klassi purilaual 35 osaleja hulgas 33. kohale.

 

Õppinud: 7 aastat Tallinna Muusikakeskkoolis kitarri

Keskkool: Audentese Spordikool

Õpib praegu: Tallinna Ülikoolis kehakultuuri

Mida ta võib Sinuga teha: õpetada purjelauaga sõitma, kuna on esmaklassiline purjetamistreener

Purjetamise juurde tõi: isa

 

Ütleb tantsusaatest

«Elus tuleb ikka kummalisi pöördeid ja nii haarati ka mind osaleme saatesse «Tantsud Tähtedega». Suur oli see küsimus, et kas ikka ja kuidas…aga nüüd on see selge! Põdema ei hakka ja tuleb lõpuni võistelda. Selgituseks veel neile, kes arvavad, et päris hea koht kust teenida. Aga tegelikult tantsime me seal kõik heategevuseks Eesti liikumispuudega laste uuepõlvkonna kõnniroboti ostmise toetuseks! Jah, saite õigesti aru, see on heategevuslik saade ja mul on veel parem tunne sellesse oma panus anda.»

 

Omab isiklikku kodulehte: est99.eu, mis on ka ta purjelaua purjenumber

Ütles mere kohta: «Merd on ju sõidetud aegade algusest peale. See on omamoodi väljakutse looduse enda vastu. Saad ka nautida, ümbrust vaadata, kas või karjuda. Seal on vabadus liikuda, kuidas vaid soovid, möllata laine vastu»

 

Lemmikbändid: Wooden Ships, Faltydl, Plaid

Lemmikfilm: komöödia «Being there» (1979) Peter Sellersi ja Shirley MacLaine`ga, filmifestivalidest PÖFF

On stuudiomuusik: mängis Aafrika trumme djembet ja darbukat ansambli «Indigolapsed» plaatidel «Voorimehe viis»  ja «Ei tea kumb, esinemisteks bändiga napib aega

 

Päikesemärk: kaljukits. Kaljukitse tähtkuju all sündinud on vastupidavad, tasakaalukad, tugeva tahtejõu ja füüsisega inimesed, kes saavutavad oma eesmärgi.
Need inimesed ei ole ründajad, vaid rühivad tasa ja targu oma eesmärgi poole. Iseloomult on nad kinnised, sisemiselt väga tõearmastajad, arenenud mõistusega kuid kangekaelsed. Ükskõik, millisel alal ta töötab, ükskõik, millisel sotsiaalsel astmel ka elab, ikka saavutab edu, kuid seda mitte õnnekombel, vaid tänu oma visadusele ja tööarmastusele.

 

Tantsupartner Kerstin Kruuse arvab temast

«Ütleme nii, et kuna ta on sportlane, on ta füüsiliselt väga tugev. Selles mõttes pole mul väga raske olnud. Ja üks tema väga suur pluss on see, et ta teeb ka muusikat. Mul ei kulu tunnist väga palju selle peale, et seletada talle muusikalisi iseärasusi, ta saab neile pihta väga kiiresti. Ja Johannes on täpselt samuti maksimalist nagu minagi – ta tahab väga palju treenida ega anna alla»

 

Allikad: sports.espn.go.com, vara.ee/horoskoobid, est99.eu, facebook.com. ohtuleht.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles