Humoorikas video: Peeter Oja täidab Kesk-Eestile antud lubadused!

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja sooritas uskumatu vandammeliku kaskadööritriki
Peeter Oja sooritas uskumatu vandammeliku kaskadööritriki Foto: Kaader videost

28. aprilli õhtul astub Peeter Oja viimast kord sel hooajal Eesti publiku ette. Seejärel kannab Sargvere kortermajale üle heategevusega kogutud raha ning asub siis turneele Kesk-Euroopas elavate eestlaste juurde. 

Juba sel teisipäeval algab Tallinn Comedy Festival, mille laval saab näha Eesti ning välismaa tippkoomikuid. Teiste tippude hulgas teeb Tallinn Comedy Galal oma selle hooaja viimase Eesti esinemise ka Peeter Oja. Lisaks heale huumorile viib Peeter Oja sel nädalal lõpule ka märtsis algatatud heategevuskampaania andes üle publiku abiga kogutud raha Sargvere kortermaja katuse taastamiseks. 
 
«Olen lõppeva hooajaga rahul ning väga tänulik publikule, kes täitis mu saalid. Koos sai minu hinnangul päris palju nalja nii Eestis, kui Soomes ning ühiselt kogutud raha läheb olulise ja hea asja hüvanguks. Kogusime kampaaniaga 3000 eurot, mille panen abivajajate poole teele juba sel nädalal,» rääkis artist heatujuliselt. 
 
30. aprilli öösel kell 4:00 asub Peeter Oja aga 1,5 nädalasele ringreisile Kesk-Euroopas elavate eestlaste juurde. Hea on tõdeda, et Peeter Oja missiooniga teod äratavad tähelepanu laiemas ringis. Nii on Peeter Ojal Kesk-Euroopa missioonil abiks ja toeks Mariine auto, kes annab näitlejale ringreisiks nii uhiuuee Subaru Outbacki, kui ka kogu vajaliku kütuse 6000 kilomeetri läbimiseks. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles