«Matrixi» loojad plaanivad ulmegeifilmi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matrix roheline koodijada pole muud kui jaapani söögiretsept.
Matrix roheline koodijada pole muud kui jaapani söögiretsept. Foto: Matrix

Vennad Wachowskid pürivad kinolinale uue futuristliku eeposega.
 


Sedapuhku on tegemist armulooga. Tegevuspaik: Iraak. Tegevusaeg: 100 aasta pärast. Tegelased: kaks meest. New York Magazine’i andmetel kavatsevad Lana ja Andy seda jaburat projekti koos finantseerida. Siiani salapäras püsinud projektile koodnimega «Cobalt Neural 9» langes mõni valguskiir. Saja aasta pärast armuvad teineteisesse USA sõdur (nimega Butch) ning Iraagi sõdur. Eelarveks plaanitakse vaid 20 miljonit dollarit.

Ajakirja andmete põhjal on Wachowskid kindlad, et ükski stuudio selle alla «iial-iial» raha ei pane ning kavatsevad saada vajalikud fondid oma «Matrixi»-toodete ärist.

Teine ja palju ambitsioonikam projekt, mis vennastel käsil, läheb maksma vähemalt  800 miljonit dollarit. Kavas on vändata film David Mitchelli teose «Cloud Atlas» põhjal. Mängima peaksid Tom Hanks, Halle Berry, Natalie Portman ja võib-olla ka James McAvoy.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles