Kelm üritas võltsitud surmakuulutuse abil vanglast pääseda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hauarist
Hauarist Foto: Internet

USA korrakaitsjad uurivad juhtumit, kus ajalehes avaldatud valeandmetega surmakuulutuse abil üritati süüdimõistetud kelmi trellide taha sattumisest päästa.

Surmakuulutus, mis teatas Shawnda K. Hatfieldi surmast ja kremeerimisest, faksiti Delaware´i ringkonnakohtu kohtunikule, kuid 41-aastane Hatfield leiti hiljem oma kodust Dunkirki lähistelt ning arreteeriti, vahendab The News Vault.

Naine mõisteti kohtuniku poolt neljaks aastaks vangi endiselt tööandjalt võltsitud tšeki abil raha välja petmise eest, kuid tema enda sõnul ei olnud tal aimugi, kuidas surmakuulutus ajalehte The Star Press jõudis.

Ajalehe reklaamiosakonnas töötava Kathy Whittenburgi sõnul pani kuulutuse lehte Hatfieldi õetütar, kes helistas toimetusse ning andis sellele ka numbri, mis väidetavalt kuulus ühele Floridas asuvale krematooriumile.

Aseprokurör Joe Oricki ütles, et kui uurimise käigus selgub, et naiskelmi sugulased olid võltssurmakuulutusega seotud, võib suguvõsa järgmise kokkutuleku korraldada vanglamüüride vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles