Ühikarottide-Andri näitlejakarjäär algas Mihkel Rauale vee peale tõmbamisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ühikarottide» näitlejad: Liina Vahter, Kirsti Villard, Ivo Reinok, Johanna-Maria Parv, Ragnar Uustal, Roger Stahlman ja Lauri Pedaja.
«Ühikarottide» näitlejad: Liina Vahter, Kirsti Villard, Ivo Reinok, Johanna-Maria Parv, Ragnar Uustal, Roger Stahlman ja Lauri Pedaja. Foto: Kanal 2

«Mäletate, kui «Eesti otsib superstaari» 2008. aasta talentide castingul viskas üks prillide ja haisvate sokkidega noormees žüriiliige Mihkel Rauale klaasitäie vett näkku. See kuraasikas Viljandi kutt oli meie palavalt armastatud «Ühikarottide» Andri ehk pärisnimega Ivo Reinok,» meenutab üks Elu24 lugeja ja Andri osatäitja suur fänn ning palub see videolõik veel kord hindamiseks üles riputada.

«Kas tead, mis juhtub sokkidega, kui nad on nii nagu tihkelt suletud jalanõus väga pikka aega? Kas tead ikka, mis nendega juhtub,» küsis näost roheline Mihkel Raud superstaarisaatesse pürgijalt nr. 1507 ehk Ivo Reinokilt, kes oli just lõpetanud vapustava määgimise žüriiliikmete laua ees. 

«Nad hakkavad haisema! Ja siis sa arvad, et kõige kindlam meetod meile siin kolmekesi tulla muljet avaldama on tulla oma haisvate sokkidega ja meile seda siin esitleda,» sisises solvunud Raud.

«Ühikarottide» Andrit ajas Mihkel Raua epistel silmanähtavalt muigama. Et asjale veel pisut vürtsi lisada, astus Andri žüriiliikmete laua ette, napsas sellelt Mihkli veeklaasi, kulistas pool klaasikest endale kurku ja lajatas ülejäänud Mihkli moekale pintsakule.

Nii algaski Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias õppiva Ivo Reinoki aka Ühikarottide-Andri teekond säravate telestaaride ridadesse. 

Ühikarottide-Andri suur fänn teab lisada, et toona oli tegu teatritudengite tuleprooviga, mille Ivo Reinok läbis hindele 5+. Superstaari rolli sisseelamine oli tõepoolest suurepärane!

Vaata videolõiku! Mis hinde Sina Reinokile toonase julge etteaste eest paneksid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles