Olav Ehala tähistab juubelit kontserdisarjaga

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olav Ehala.
Olav Ehala. Foto: Toomas Huik / Postimees

Olav Ehala (pildil) tähistab oma 60 aasta juubelit nelja kontserdiga Eesti kontserdimajades, Pärnus saab armastatud helilooja juubelikontserti kuulata reede õhtul.

Ehala juubelikontserdil esitavad lauluviise Liisi Koikson, Hanna-Liina Võsa, Elo Toodo, Ott Lepland ja Lauri Liiv, vokaalansambel Meelega ja Tartu noortekoor. Lauljaid saadab Pärnu linnaorkester instrumentaalansambliga.

Kontserdi produtsent Kulvo Tamra ütles ERRi uudistele, et kava pani kokku helilooja Ehala ise. “Enamik solistidest, kes seekord laval üles astuvad, on Olav Ehala loomingut laulnud korduvalt ja palju. Küll aga ütles üks, Ott Lepland siis, et talle on see väljakutse hoopis teistsugust repertuaari esitada,” märkis Tamra.

Ehala sõnutsi on kontserdil esitamisele tulevad laulud küll rohkem kuulamiseks ja läbielamiseks, kuid arvatavasti leidub kavas midagi sellistki, mida saab kaasa laulda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles