Vaata! DVPH avaldas Kalamajas filmitud muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DVPH autoriõhtu Pärnus. Dragan Volta ja Põhjamaade Hirm
DVPH autoriõhtu Pärnus. Dragan Volta ja Põhjamaade Hirm Foto: Timo Titma

Räpp-muusika grupeering DVPH avaldas eile õhtul uue muusikavideo loole «PEAAEGU».

«Võib öelda, et lugu «PEAAEGU» on kõige dokumentaalsema loomuga lugu, mille DVPH on kunagi loonud ja avaldanud. Seda alates magama läinud sõbra ahju unustatud kalapulkadest, Saaremaa politseinike viinajoomise soovitusest kuni Andrus Veerpalu/Ansipi uskumiseni,» kirjeldavad DVPH liikmed oma uut lugu.

Veel lisavad nad: «Kuna see kõik me endi või me lähisõpradega juhtunud või seotud, siis sobis ideaalselt video teha oma koduseinte ja sõprade lähedal. Kogu video on filmitud Kalamajas Kungla tänaval ja selle teostasid me head sõbrad Liisa ja Henno (Mellow). Lisaks nende kahe asendamatule osalusele olid meil abiks veel palju sõpru, kelleta seda ei oleks võimalik olnud nii soojalt (ca 30kraadises kuumuses) teostada. Me täname inimesi grupeeringutest: illlab.ee, haiku, ulme, gorõ lana, wst, 5loops, onesense music, spiderman, kungla tänav ja kõik, kes kohal olid.»

Video Facebookis jagajate vahel loositakse välja ka tuumapea pilt, mis «SPIDERMAN-i» teose salmis valge värviga näiliselt ära markeeris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles