Lõbus video suure Eurovisiooni eel - muusikutest ekspertkogu annab välja tiitli «Mis sekretär 2015»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eurovisiooni laulud 2015»
«Eurovisiooni laulud 2015» Foto: Ülo Josing / ERR

Muusikutest ekspertkogu on naerutanud televaatajaid juba kolmes saates «Eurovisiooni laulud 2015» ning ka neljas episood lubab nalja, naeru ja muhedaid üllatusi.

Kas Sina oskad arvata, missuguse pala valib muusikutest ekspertkogu «Eurovisiooni laulud 2015» neljanda saate parimaks?

Kuula kõiki neljanda osa laule, mis on lisatud ETV Facebooki postituse alla, ning pane oma ennustus kommentaariumisse kirja. Kõikide õigesti ennustanute vahel loosib ETV välja ühe, kes saab valida endale auhinnaks Eurovisiooni ametliku, kolmest DVD-st koosneva komplekti 2012. või 2013. aasta lauluvõistluse taasnautimiseks!

Kogu saade tehakse ETV kodulehel avalikuks juba homme, 24. aprillil, kell 18.30! Siis selgub ka ennustusvõistluse võitja!

ETV ekraanile jõuab saade pühapäeval kell 19.10.

Vaata juba praegu ETV Facebooki lehel lõiku neljandast saatest ja saa teada, kes pärjatakse tiitliga «Mis sekretär 2015»!

ENNUSTUSVÕISTLUS vol. 3! Kas Sina oskad arvata, missuguse pala valib muusikutest ekspertkogu “Eurovisiooni laulud 2015” neljanda saate parimaks?Kuula kõiki neljanda osa laule, mis on lisatud postituse alla, ning pane oma ennustus kommentaariumisse kirja! Kõikide õigesti ennustanute vahel loosime välja ühe, kes saab valida endale auhinnaks Eurovisiooni ametliku, kolmest DVD-st koosneva komplekti 2012. või 2013. aasta lauluvõistluse taasnautimiseks! ;)Vaata ka lõiku neljandast saatest ja saa teada, kes pärjatakse tiitliga “Mis sekretär 2015"! :P Kogu saate teeme ETV kodulehel avalikuks juba homme, 24. aprillil, kell 18.30! Siis kuulutame välja ka ennustusvõistluse võitja! ETV ekraanile jõuab saade pühapäeval kell 19.10 :)

Posted by Eesti Televisioon on Thursday, April 23, 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles