Kanal 2 uus telesaade «Armastust otsides» otsib mehi ja naisi, kes unistavad kaaslasest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesaade «Armastust otsides» otsib mehi ja naisi, kes unistavad kaaslasest
Telesaade «Armastust otsides» otsib mehi ja naisi, kes unistavad kaaslasest Foto: Kanal 2

Kanal 2 ootab uude romantilisse telesaatesse «Armastust otsides» osalema vallalisi mehi ja naisi. «Võib juhtuda, et kõnnime väga sümpaatsest inimesest mööda. Kui me aga endast märku ei anna, kuidas peaks siis teine inimene aru saama, et oled huvitatud?» arutleb saate produtsent Ove Musting.

Eestis on sadu tuhandeid üksikuid inimesi, kes igatsevad oma ellu armastust. «Inimene ei ole loodud üksinda elama. Otsime neid, kes kogu südamest soovivad oma ellu kutsuda armastust ja õnne,» ütleb Musting. «Meie saate osalised otsivad kaaslast, keda armastada, hoida ja kellega oma elu ning unistusi jagada.»

Kuulus tsitaat «Tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka armastus» ei pea tegelikult paika, usuvad saate tegijad. «Pigem tekib vastupidine olukord. Tööga hõivatud tubli eestlane ei leiagi lihtsalt seda aega, et mööda ilma ja üritusi uidata ning sel viisil enda kõrvale sobivat kaaslast otsida. Alati ei pea lootma juhusele. Saates osalemine võib nii mõnegi uue ukse avada,» usub Musting.

«Võita on siit väga palju, sest telesaatel on suur jõud – meile kirjutavad sajad inimesed. Saade aitab inimeste valikuspektrit oluliselt laiendada. Osaledes annad märku, et Sinu süda on vaba ja oled valmis uuteks tutvusteks,» sõnab Musting.

Osalejaid tutvustav saade jõuab Kanal 2 eetrisse suve hakul. Esimese saate järel on võimalik saates osalenutele kirjutada. Saabunud kirjadest valitakse välja sobivamad, kellega suviste võtete käigus kohtutakse. «See on soe ja südamlik saade. Teeme kõik, et saates osalejad tunneksid oma otsingutel end hästi ja mugavalt,» selgitab Musting.

Keda saatesse oodatakse?

«Ootame saatesse Sind, kes Sa oled 20-60 aastane ja vallaline,» sõnab Musting. «Kui tunned end üksikuna ning soovid enda kõrvale toredat kaaslast, siis on see Sinu võimalus eeloleval suvel oma tegemistele uus suund anda.»

Endast märku andmine ei tähenda automaatselt saates osalemist. «Kui huviline on meile kirja saatnud, siis võtame temaga ühendust. Siis arutame koos, kas ja kuidas edasi minna,» selgitab Musting. «Vestleme kandidaatidega ja nii saame vastata küsimustele, mis neil juba eos tekivad.»

Võta ühendust meie toimetajaga ja küsi lisainformatsiooni – helista või saada SMS numbril 555 32 861. Võid oma mõtted kirja panna ka e-maili-aadressil armastus@kanal2.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles