Mood-Performance-Tants teeb moekino ja kutsub viktoriinile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Mood-Performance-Tants” lavastus “Taurus”
“Mood-Performance-Tants” lavastus “Taurus” Foto: Caroline Sada

Kauaoodatud moeetenduste sarja “Mood-Performance-Tants” lavastus “Taurus” toimub 9. mail Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis. Kes aga soovib end moelainele viia juba varem, saab nautida ainulaadset kinoelamust. Tule ja naudi moefilmi “Rätsepmeistrid”, mis etendub Tartu Tudengipäevade ja MPT koostöö raames.

Moekino toimub Tartu Elektriteatris 28. aprillil kell 19:00. Film “Rätsepmeistrid” pajatab loo kolmest Itaalia rätsepast ning nende katsumustest tänapäeva kiirmoe maailmas. Itaallased Nino Corvato, Joe Centofanti ja Checchino Fonticoli on enda kogemusi lihvinud kogu elu ning nende maailmas massimoe pealiskaudsusele ruumi pole. Kolm elukogenud kunstnikku peavad oluliseks detaile ja püüdlevad oma töös täiuslikkuse poole, mille saavutamine nõuab aega, kannatlikkust ja ülimat tähelepanu. Võiks öelda, et sellist tööeetikat omavad ka tublid MPT disainerid.


1. mail toimuv MPT moeviktoriin selgitab, kes on Tartu kõige laialdasema silmaringiga moeguru! Tule pane teadmised proovile kell 18:00 õhtul lokaalis Naiiv. Moefilmi vaatajatel on aga eelis, sest lisaküsimus on garanteeritult just “Rätsepmeistrite” teemal. Magusaid auhindu jagab Maiasmokk ja lugemisvara eest hoolitseb Cosmopolitan. Kõige moeteadlikum tiim saab tasuta baarikrediiti!


Moekino pilet: 5eurot ja 4eurot (soodustupilet)

Moeviktoriin on kõigile tasuta!


Lisainfot moefilmi ja viktoriini kohta leiad Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles