Jaapani kullassepafirma tegi kuldse Darth Vaderi maski

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darth Vaderi maski kuldne koopia
Darth Vaderi maski kuldne koopia Foto: SCANPIX

Jaapani kullassepafirma Ginza Tanaka valmistas filmiseeriast «Star Wars» (Tähesõjad) tuntud negatiivse tegelase Darth Vaderi maski kullast koopia.

Mask valmis seoses selle aasta detsembris kinodesse jõudva uue «Tähesõjad» filmiga «Episode VII: The Force Awakens», edastab Reuters.  

Lisaks lehtkullaga kaetud maskile esitles Jaapani firma ka kullast mälestusmünte, mille teemaks on Dart Vader ja tema Stormtrooper sõdurid.

Firma teatel ei ole kuldne mask müügiks ning samuti ei paljastatud kui palju see maksab.

5 – 30 grammised kuldmündid aga jõuavad müüki mai alguses ning kõige kergem münt maksab 65 000 jeeni (543 dollarit).  11 mündist koosneva sarja hind aga ulatub ühe miljoni jeenini ( 8354 dollarit).

Darth Vaderi kuldset maski saab näha Tokyos Ginza Tanaka peakontoris lühiajaliselt, kuni 6. maini ning see antakse «Tähtesõja» filmide õiguste omanikule, Walt Disney firmale.

«Kuues «Tähesõjad» filmis on Darth Vader olnud küll kurikael, kuid samas väga populaarne tegelane,» sõnas Jaapani kullassepafirma esindaja Ayako Inoue.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles