Rakveres mõrvatud naise lugu uurivad selgeltnägijad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müstikasari «Appi tuleb selgeltnägija»
Müstikasari «Appi tuleb selgeltnägija» Foto: TV3

TV3 müstikasarja «Appi tuleb selgeltnägija» tänaõhtuses osas rullub lahti Rakveres tapetud naise lugu, mida läheb lahendama Ilona Kaldre.

2006. aasta augustikuu viimastel päevadel tulistati Rakvere linna südames 15 sentimeetri kauguselt otse näkku 43-aastast Mare-Mallet. Kuigi tulistamine toimus väga lähedalt, ei näinud naisega koos olnud inimesed kurjategijat ja politsei ei suutnud koletut kuritööd lahendada. Mare-Mallel ei olnud vaenlasi, Rakverre oli ta sattunud täiesti ootamatult ja juhuslikult. Mare-Malle tütred on mõrvast saati elanud piinavas teadmatuses ja pöördusid viimase lootusega selgeltnägijasaate poole. Neile läheb appi tunnustatud sensitiiv Ilona Kaldre, kes peab aastaid hiljem lahendama kuritöö, mida politsei ei suutnud.

Saate teises loos tuleb selgeltnägijatel külla sõita Mikitamäel elavale Iivikale, kes jagab oma korterit kellegagi, keda ta ei näe, kuid kuuleb ja tunneb. Naine kahtlustab, et korteris tegutseb tema neli aastat tagasi surnud ema vaim ja ta tahab teada, miks ema siitilmast lahkuda ei saa. Ivika kummalise külalisega tuleb kohtuma Veet Mano, kes ise vaimudesse ei usu ja kelle lahendus loole on tõeliselt üllatav.

«Appi tuleb selgeltnägija» on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles