Galerii: vaata kuidas kuulutati välja Eesti parim sekretär

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul valiti Eesti parimaks sekretäriks 2015 Külli Vilepill, kes töötab TLÜ Rakvere Kolledžis ja SA Virumaa Kompetentsikeskuses.

Üldarvestuses tuli teiseks Ave-Ly Hints Coca-Cola HBC Eestist, kolmandaks Caroly Lizbeth Einmann Creative Unionist ning neljandaks Kristina Nukka Volvo Estonia OÜ-st.

Foto: promo

Konkursi korraldaja, kontoritarvete maaletooja Officeday juhi Laur Siboldi sõnul selgitati võitja kontoriolümpia, erialatestide ning Facebooki ja žürii hääletaga. «Finaali esineliku tulemused olid väga tasavägised ning võitja Külli Vilepill oli igas kategoorias ühtlaselt tugev. Ta on sekretärina töötanud 13 aastat, mis andis talle tugeva praktilise eelise ning ta ühtlasi naudib ta oma ametivalikut ja plaanib samas valdkonnas ennast edasi arendada.»

Foto: promo

«Žürii leidis, et Külli Vilepillil on ka täpselt õiged isikuomadused, et olla parim sekretär – ta on hästi kindlameelne, rahulik ja abivalmis,» ütles Laur ja lisas, et Külli võitis ka Facebooki rahvahääletuse. 

Eesti parim sekretär selgitati välja neljandat aastat. Tänavuse võistluse parimaid ootas 10 000 euro väärtuses auhindasid. Vaata kõiki finaliste siit.

Täna, 22. aprillil tähistatakse maailmas rahvusvahelist sekretäride päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles