EPORDWERK esitleb reedel Korteris oma uut singlit

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EPORDWERK esitleb reedel Korteris oma uut singlit
EPORDWERK esitleb reedel Korteris oma uut singlit Foto: EPORDWERK/promo

Kevadel ülekaalukalt Jägermeister Rock Liiga konkursi võitnud ning suvel Sunfestiga üle Eesti tuuritanud noor ja pöörane electropunt EPORDWERK esitleb reedel Tallinnas, ööklubis Korter oma tuliuut singlit.

Hetkel poisid oma järgmiselt hittloolt veel saladuseloori ei kergita, kuid kindlasti saab seda ning ka teisi EPORDWERK'i repertuaari kuuluvaid lugusid kuulda reedel live esituses üritusel Brainfukk.

Tegemist on pidudeseeriaga, mis toimub Korteris kord kuus. Sellel peol ei kuule te kindlasti mingit Waka-Wakat, ega Americanot, vaid biite otse põranda alt.

Brainfukki vooluahel koosneb käredast electrost, räpasest dubstepist ning bassis ligunevast dnb'st. EPORDWERK'i jaoks kütavad rahva kuumaks Gash Mo, Flex ja MHKL.

Oma kosmoselaevaga maandub lavale UK't pärit Laser FX, kes nelja võimsa laseriga Korteri saali kosmiliseks sõjatandriks muudab. Teiselt poolt avaldab vastupanu live visuaalidega VJ Lowbite.

Kogu action toimub UV valguses. Peol tehakse ka UV käes helendavaid kehamaalinguid, mis on kõigile huvilistele tasuta.

Täpsemat infot ürituse kohta saab Brainfukki facebooki lehelt SIIT.
 

Kuulake EPORDWERK'i  debüütsinglit From Friday To Sunday' s!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles