Uue komöödiasarja «Kälimehed» tunnuslaulu esitab Pearu Paulus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus komöödiasari Kälimehed
Uus komöödiasari Kälimehed Foto: TV3

Juba järgmisel nädalal alustab TV3 uue kodumaise komöödiasarjaga «Kälimehed», mille populaarset tunnuslaulu «Jälle algab kõik» kuuleb Pearu Pauluse esituses.
 


Tegemist on kuuekümnendate aastate lööklauluga, mille eestindatud versiooni esitas Toivo Nikopensius ning mis sai paljude lemmikuks Horoskoobi-aegadel. Loo produtsendi Alar Kotkase sõnul oli sellise omaaegse suure hiti uusversiooni tootmine raske ja samas väga huvitav ülesanne.

«Sarja produtsendi soov oli, et lugu kõlaks ühtaegu Horoskoobi-aegse versiooniga sarnaselt, aga samas kaasaegsemalt. Ülesande tegi muidugi kergemaks see, et mul olid kasutada sellised suurepärased muusikud nagu Pearu Paulus, Dagmar Oja, Virgo Veldi ja teised,» lisas Kotkas.

««Jälle algab kõik» sobib telesarja tunnusmuusikaks hästi, sest on filmilikult meloodiline ja kaasahaarav ning samas haakuvad ka laulu sõnad  «Kälimeeste» sisuga – sealgi toob elu tegelastele üha uusi algusi ja korduvaid katsumusi,» selgitas laulu valikut sarja produtsent Olavi Paide.

«Kälimehed» on TV3 uus kodumaine komöödiasari, kus  tegevus toimub ühe vaikse Eesti linnakese vaiksel kõrvaltänaval, mille vaikelu saab aga rikutud, kui Urmase ja Riina kõrvalmajja kolib Riina õde Rebekka koos oma uue mehe Raivoga. Saatuse tahtel naabriteks ja kälimeesteks saanud Urmas ja Raivo on inimestena erinevad ning nende õdedest elukaaslased omavahel nagistanud lapsest saadik. Sarjas näeme, kuidas üleaedsed peavad lahendama igale eestlasele nii tuttavaid probleeme naabrite läbikäimises ning mismoodi aitavad sellele kaasa õdede ellu sekkuv ema ning Raivo hämaravõitu äripartner Viks. Mängivad Peeter Oja, Sepo Seeman, Merle Palmiste, Hilje Murel, Ene Järvis, Andrus Vaarik, Jan Uuspõld, Ivo Eensalu jt.
 
«Kälimehed» on TV3 eetris alates 1.oktoobrist, reedeti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles