Prints Carl Philipi ja ta kihlatu teelt langes viimane takistus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Carl Philip ja Sofia Hellqvist
Prints Carl Philip ja Sofia Hellqvist Foto: SCANPIX

Rootsi uue kuningliku paari, prints Carl Philipi ja ta kihlatu Sofia Hellqvisti teelt on kadunud viimane takistus enne pulma. 

Carl Philipi ja Sofia Hellqvisti laulatus toimub 13. juunil Stockholmis kuningalossi kirikus, edastab The Local.

Paar täitis ametliku abiellumist takistavate asjaolude kohta käiva dokumendi, milles nad kinnitasid, et takistusi ei ole.

Rootis meedia teatel täitsid nii Carl Philip kui Sofia vastavad blanketid 14. aprillil, milles kinnitasid, et nad ei ole lähisugulased ega ka adopteeritud õde-vend ning ei ole varem abielus olnud.

Rootsis tuleb vastavasisuline dokument täita vähemalt kaks nädalat enne abiellumist.

Carl Philip ja Sofia Hellqvist on koos olnud alates 2010. aastast, kuid Rootsi kuninglik pere ja õukond ei kiitnud esmalt printsi valikut heaks, sest Hellqvist oli varem olnud  tõsielusaate staar ja pesumodell.

Sofia Hellqvistist sai Rootsis staar 2005. aastal, mil ta osales tõsielusarjas «Paradise Hotel». Selles saates tuli võistlejatel võistelda, kes kõige kauem karmides oludes vastu peab.

Meesteajakiri Slitz avaldas aga Hellqvistist üsna paljastavaid pilte.

Sofia Hellqvist ja ta kihlatu, prints Carl Philip kommenteerisid saates «Aasta kuningliku perega» naise varasemat elu.

«Minust on kirjutatud aastaid sama saja, kuigi olen oma eluga edasi läinud. Ma ei kahetse mitte ühtegi kogemust, sest need on teinud minust selle, kes ma täna olen,» selgitas printsi kihlatu.

Ta lisas, et kui ta peaks tegema sama, siis ta teeks, kuid uuel viisil.

Prints Carl Philips sõnas, et teda ta kallima minevik ei sega ja ta ei näe seda negatiivsena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles