Maarja Nuut annab Tallinn Art Space'is kevadise kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Nuut
Maarja Nuut Foto: Renee Altrov

Galeriis Tallinn Art Space (Maakri 21) on avatud täiesti uus, värske ja rõõmus kevadnäitus «UUS ALGUS», kus sellel kolmapäeval, 22. aprillil kell 19.00 astub üles noor ja andekas muusik Maarja Nuut.

Maarja Nuut on Virumaalt pärit viiuldaja ja laulja, kelle loomingus saavad kokku pärimusmuusika ja elektroonika, vanad rahvalaulud ja loodushääled, meloodiad ja igapäevase elu helid. Nii kuuleb lavalt viiulimängu ja laulu segi tantsusammude ja luuperirütmidega.

Maarja muusika on rahulik ja kulgev, kuid see ei ole unelus, vaid kohalolek ja tasakaal. «See seisund on impulss, millest sünnib muusika ja tahtmine pikendada hetkesolekut, keskendumist, mis muudab mu pilku, kõrva ja tajuviisi. Siis on alati «praegu» ja vanad pillilood sama värsked kui kohapeal sündinud improvisatsioon,» ütleb Maarja ise.

Foto: promo

Maarja Nuut on leidnud tunnustuse äsja lõppenud Tallinn Music Week'il, kus ta valiti 117 üles astuja seast parimaks esinejaks.

Tallinn Art Space'is 22.aprillil toimuv kontsert algab kell 19.00

Kontserdipileteid saate galeriist kohapealt ja Piletilevist.

Rohkem infot ürituse kohta leiab Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles