Uut kohtusaalides: mõrvas süüdistatav viitab kofeiini üledoosile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohv
Kohv Foto: SCANPIX

Ameeriklane Woody Will Smith kägistas oma abikaasa surnuks ja kaitseb end nüüd väitega, et oli kuritegu sooritades liigsest kohvijoomisest tekkinud meeletesegaduses.

Smithi advokaadi sõnul oli kahe lapse isa kuriteo hetkel täiesti omas maailmas ja vaimselt ebastabiilne. Samuti olevat ta kannatanud kuriteo sooritamisele eelnevalt unetuse käes. Magada ei saanud mees aga hirmu tõttu, et naine ta juurest ära läheb, vahendab aolnews.com

Süüdistajad seevastu väidavad, et ei ole ühtegi tõendit, nagu oleks Smith enne naise surma kofeiini tarbinud. Suurt kofeiinikogust ei näidanud ka mehelt võetud vereproov, mis võeti temalt mõrvapäeval. Kohtus eksperdina esinenud psühholoog peab meeltesegaduse põhjuseks unetust.

Paratamatult tekib küsimus, miks Smith siis veel kohvi jõi, kui ta niigi magada ei saanud. Maailma uudisteportaalid esitlevad Smithi väidet kui kurioosset viisi leida oma tegudele vabandus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles