Circles Tour 2015 toob Ewert and The Two Dragonsi maikuus tagasi Baltikumi

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and The Two Dragons Palladiumi laval
Ewert and The Two Dragons Palladiumi laval Foto: promo

Ewert and The Two Dragons on sel aastal tuuritanud juba nii kodumaal kui Põhja-Ameerikas, Skandinaavias ja mujal Euroopas. Värskeima albumi "Circles“ esitlustuur jätkub ning toob bändi mai alguses kolmeks kontserdiks tagasi Baltikumi.

Ewert and The Two Dragons on oma uut, veebruaris ilmunud albumit "Circles“ esitlenud tänaseks nii Põhja-Ameerikas, Skandinaavias kui ka mujal Euroopas. Mai alguses (05.05) esinevad draakonid taas kodupubliku ees, sedakorda Pärnus, Rock Club Volume’is. 7. mail astutakse üles Leedu pealinnas Vilniuses, kontsertklubis Loftas ning 8. mail antakse kontsert Lätis, Liepajas, klubis nimega Fontaine Palace. Pärast seda suundutakse edasi Inglismaale, kus üks kontsertidest toimub mainekal festivalil The Great Escape.

Foto: Jelena Rudi

Album on saanud sooja vastuvõtu osaliseks ning draakonid jätkavad uue muusika tutvustamist – hetkel viibivad nad Saksamaal, kus viieks kontserdiks on nendega ühinenud ka teine Eesti bänd Frankie Animal. "Frankie Animal on bändina pidevalt arenenud, oleme neil ikka silma peal hoidnud ja nüüd tekkis võimalus nad oma tuurile külalisesinejana kaasa kutsuda,“ räägib draakonite solist Ewert Sundja. "On ainult rõõm sellise noore bändi karjäärile natuke kaasa aidata,“ lisab ta.

Märtsis aset leidnud esitluskontsert Tallinnas, välja müüdud Nordea Kontserdimajas, oli võimas ning emotsionaalne kogemus nii publikule kui ka bändile. "Eks kontserdid kodupubliku ees on alati veidi hirmutavad – kohal on palju sõpru, tuttavaid ja lähedasi. Tuline vastuvõtt aga kustutas kohe kõik kahtlused. Ootame juba järgmist esinemist Eestis,“ sõnab Ewert.

Sõbralikult tervitati bändi ka põhjanaabrite juures Helsingis, kus Ewert and The Two Dragons astus üles legendaarses rokiklubis Tavastia. Läti on draakonitele alati südamelähedane olnud ning vastastikust sümpaatiat oli kuulda, näha ning tunda ka märtsi lõpus toimunud Riia kontserdil Palladiumis. Publik ei raatsinud bändi pikalt lavalt ära lasta ning Ewerti teadaanne enne viimast lisalugu sai vägagi emotsionaalse vastuvõtu osaliseks: "Kohtume Positivusel!“ Seega on juulikuus kõigil Positivus Festivali külastajatel võimalus draakoneid taas Läti mändide all festivali pealaval esinemas näha.

Foto: Jelena Rudi

Uus album "Circles“ on saadaval plaadipoodides, iTunesis, Spotifys ja teistes digikanalites. iTunes valis äsja albumi esimese singli "Pictures“ oma "Kuumade lugude“ sektsiooni.

Piletid Pärnus toimuvale kontserdile on saadaval Piletilevi müügipunktides ja kodulehel www.piletilevi.ee.

Maikuu klubikontserdid Baltikumis:

05.05 – Rock Club Volume, Pärnu

07.05 – Loftas, Vilnius, Leedu

08.05 – Fontaine Palace, Liepaja, Läti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles