Armani geidele: «Ärge riietuge nagu homod»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giorgio Armani
Giorgio Armani Foto: SCANPIX

Legendaarne moelooja Giorgio Armani jagas oma vaateid homoseksuaalsete meest, ilukirurgide abi kasutatavate naiste ja nende kohta, kes veedavad liiga palju aega jõusaalis.

Armani arvates ei peaks geid riietuma nagu homod, sest ka homod on mehed ja peaks riietuma nagu mehed, edastab The Telegraph.

Armani ei ole oma homoseksuaalsust kunagi varjanud ning on enda sõnul alati jäänud riietumise poolest meheks.

«Homoseksuaalid ei peaks enda keha riietuse abil demonstreerima ja poseerima. Minu silmis peaks igasugune mees olema eelkõige mees ja siis alles kõik ülejäänu,» teatas Armani.

Armani loomingut on moelavadel nähtud 40 aastat ning ta on riietanud selliseid kuulsusi nagu George Clooney, David Beckham, Cate Blanchett ja Nicole Kidman.

Armanile on vastukarva ilukirurgia, mille abil oma keha tundmatuseni muudetakse.

«Väikestest rindadest ei pea saama suuri. Mulle meeldib vaadata loomulikke naisi. Kui naine vananeb, tuleks tal ikka iseendaks jääda, mitte hookus-pookuse abil püüda noorem välja näha,» teatas moelooja.

Ta tõi näiteks Cate Blanchetti, kes tema arvates on vanemaks saades aina kenamaks läinud.

Ta kritiseeris ka mehi, kes veedavad liiga palju aega jõusaalides, lisades et talle ei meeldi lihased.

«Lihastes mehed on naeruväärsed. Inimesed on ilusad, kui nad oma keha eest hoolitsevad ja treenivad, kuid nad ei tohiks äärmusse minna,» selgitas moelooja.

Üks kuu tagasi võtsid homode teemal sõna moeloojad Domenico Dolce ja Stefano Gabbana, kes kritiseerisid samasooliseid peresid ja homode poolt laste adopteerimist.  

Briti muusik Elton John tundis end sellest kriitikast puudutanuna ja andis vastulöögi, öeldes et tänapäeval ei ole enam vaid mehest, naisest ja lastest koosnevaid perekondi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles