Kadri Hinrikus: mina pole peret lõhkunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
37aastane ETV uudisteankur Kadri Hinrikus sai hakkama debüütraamatuga «Miia ja Friida lood»,                mida ta juhuslikult käes hoiabki. .
37aastane ETV uudisteankur Kadri Hinrikus sai hakkama debüütraamatuga «Miia ja Friida lood», mida ta juhuslikult käes hoiabki. . Foto: Peeter Langovits.

Tõnu Kaljuste uus armastus, mehest 17 aastat noorem «Aktuaalse kaamera» uudisteankur Kadri Hinrikus eitab, nagu oleks tema Kaljustete aastatepikkuse pereelu tuksi keeranud.


«Tõnu elas Üllega juba lahus,» õigustab Kadri Kroonika andmetel end telemaja kolleegide ees ning peab endale omistatud abielulõhkuja tiitlit ebaõiglaseks. Kadri ei ela Tõnuga ühe katuse all, neil on kummalgi oma kodu.

«Ma arvan, et paljudel inimestel on kriitiliselt kõrgesti arenenud omandiinstinkt. Armastakse väga enda omaks pidada küll maad, küll metsa, maja, raha, last, naist või meest,» filosofeerib Kadri elu põhiväärtuste teemal. Varem on ta öelnud: «Naiste asi on lihtsalt ennast võimalikult mugavalt tunda selles meeste juhitud maailmas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles