Mari-Leen Kaselaan: mind kasutati lihtsalt ära!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Kaselaan
Mari-Leen Kaselaan Foto: Mati Hiis / Õhtuleht


Noore reformierakondlase Ago Pressi Facebook’i kontol on teade: «Kõigile tuntud laulja, üliõpilane Mari-Leen Kaselaan (22) liitus juba Reformierakonnaga. Liitu ka sina!» Elu24 uuris Rahutult Tuhkatriinult, miks neidis üleöö poliitikasse sukeldus.

Mari-Leen: Iga päev olid meie kooli (Tallinna Ülikooli-toim.) ukse ees kenad Reformierakonna noormehed, kes tudengeid oma parteisse agiteerisid. See kampaania kestis paar nädalat. Mul hakkas poistest lõpuks kahju.

Sama tegid ka paljud teised minu koolikaaslased, astusid lihtsalt kampaania korras oravaparteisse.

Kusjuures mulle lubati, et minu erakonda astumist ei avalikustata. Veel eile helistas mulle reformikate kampaania juht ja küsis, et kas on ok!, kui nad pressika minu liitumise kohta välja annavad. Ütlesin neile selge sõnaga, et mina ei soovi selle avalikustamist.

Miks Sa nendega siis ülepea liitusid?

Liitusin  Reformierakonnaga, kuna tahtsin end nende poliitika- ja tegemistega  paremini kurssi viia. Olen alati Tartus elades oma hääle valimistel reformikatele andnud. Nüüd tuleb välja, et mind kasutati lihtsalt ära!

Tegelikult olin meeltesegaduses, kuna ülikooli aulas oli esimestel päevadel tohutult palju infot. Igale poole pidi end üheaegselt registreerima ja kirja panema... Ning hops ja olingi Reformierakonnas.

Kas Sulle ja teistele erakonnaga liitujatele pakuti selle sammukese eest ka meelehead?

Anti mingi kutse filmi esikale. Ei mäleta, aga see oli mingi sotsiaalne film. Isegi kartulit ei antud ja nüüd on mingi jama kaelas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles