Mart Müürisepp populaarsusest: mind eriti ei huvita, mul on oma teater

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Müürisepp uisuplatsil.
Mart Müürisepp uisuplatsil. Foto: Viktor Burkivski

Näitleja Mart Müürisepp alustab järgmisel nädalal üle-Eestilise tuuriga, kus hakkab mängima monotükis «Mees metsast».

«Ta on kummaline lugu tõesti, sest see räägib, kes Mart Müürisepp tegelikult on, kust ta tegelikult tuleb ja kuhu ta tegelikult läheb,» rääkis Müürisepp «Vikerhommikus», et tema päris elu ongi olnud kummaline.

Lugu on Mardi sõnul nihkes, sest tegemist on päriseluga, aga ei võta seda tõsiselt. «Üritame huumorit ka sisse visata, et väga kummaliseks ei läheks.»

«Ma ei ole üksi niimoodi varem laval olnud ja mõtlesin, et ei hakka karjääri hääbumist ootama, et monolavastusega välja tulla,» naljatles näitleja, et siis on asi tehtud.

Lisaks kasutab staarnäitleja oma lavastuses ka nukku, kes on laval tema egona. «See kõneleb kahest poolest. On kosmiline kõrgem mina ja maine elu.» Mingis mõttes on näitlejad oma edevuse vangid.

Pildil püsimine Müürisepa jaoks nii tähtis ei ole. «Mind eriti ei huvita, mul on oma teater, mis on minu jaoks eksistentsiaalselt niivõrd kindel ja oluline koht. Pärast näosaadet olen olnud ainult teatris, loonud ja teinud oma asju,» rääkis staar, et populaarsus naljalt ära ei vaibu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles