Elu24 video: ansambel Six Feet Club teeb proovi ehtsas pommivarjendis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 16. aprillil, külastas Elu24 stuudiot Tartust pärit bluusisugemetega alternatriivrocki viljelev ansambel Six Feet Club. Mehed rääkisid nii muusikast, Tartust kui ka oma eriskummalisest prooviruumist.

Ansambli nimi Six Feet Club pärineb nende eriskummalisest prooviruumist - nimelt harjutavad mehed kokkumängu ehtsas pommivarjendis, mille mehed kuulutuse kaudu rentsisd. Sellise prooviruumi eeliseks on ajataju kadumine, nii saab kõik vajalikud asjad segavate faktoriteta ära teha.

Päris bluusibändiks Six Feet Club ennast pea, sest ühendavad endas lisaks grunge kõlasid. Ansambel on ka väga lähedalt seotud Super Hot Cosmos Blues Bandiga, kes teeb samas ruumis proovi ning kelle liikmetega on Six Feet Underi mehed varemgi koos musitseerinud. Tartus on meeste arvates üritusi piisavalt - alati toimub midagi.

Foto: Martin Ilustrumm

Elu24 stuudios esitas Six Feet Club oma lugu «Etalon», mis on eestikeelne laul, kuid bändi repertuaaris leidub ka ingliskeelset loomingut.

Intervjuu ajaks veel bändil ühtegi esinemist lukku polnud pandud, kuid tänaseks on juba järgmine üles astumise koht teada. Six Feet Clubi kontserti saavad huvilised kuulama minna 24. aprillil Tallinnas asuvasse rokiklubisse Rock Stop (Tulika põik 3), mis algab kell 23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles