Galerii: ERKI Moeshow valis nädalavahetusel modelle

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

11. aprillil oli taaskord aeg Kristiine Keskuse aatriumis kõigil noortel end proovile panna, kandideerides ERKI Moeshow selleaastasteks modellideks. Väljavalitud saavad astuda lavale 23. mail toimuval suurel lõppüritusel.

Eesti suurim ning laiahaardelisim modellicasting tõi ka sel aastal kokku suure hulga huvilisi - kogu päeva jooksul käis läbi pea 200 modelli, kelle seast tehakse nüüd valik, kellele saab osaks võimalus osaleda mai lõpus toimuval ERKI Moeshow’l.

Lisaks toimus ka veel Nele Pandise juhitud meigikoolitus «Mesauda Milano» toodetega.

«Üllatusi oli palju, leidsime mitu «lihvimata teemantit» - seega saab nähtavasti laval näha nii juba agentuurist tuntud nägusid kui ka moelava jaoks täitsa uusi neidusid ja noormehi,» võttis pika ja pineva castingupäeva kokku kohapeal üritust juhatanud Alice Aleksandrini. Koos temaga viis üritust läbi ka Siim Kingu, kellega ühiselt üritati lisaks spetsiaalselt kohaletulnud modellidele värvata ka ringiliikuvaid inimesi.

ERKI Moeshow on Eesti suurim avalik moeüritus, kus tegelikult ühendatakse korraga nii mood, koreograafia, graafiline disain ning veel palju muud. Viimastel aastatel ligi 1500 inimeseni küündinud publikuarv näitab, et nii Eestis kui lähiriikidest tulevad kollektsioonid on paeluvad suure hulga inimeste jaoks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles