Tallinna kummitusrestorani lugu lahendatakse täna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Appi tuleb selgeltnägija
Appi tuleb selgeltnägija Foto: TV3

TV3 müstikasari «Appi tuleb selgeltnägija» on jõudnud Tallinna vanalinna, kus restoranis uitav kummitusneiu külvab paanikat ja ajab personalile hirmu nahka.

Tallinna vanimal tänaval asuvas Margo restoranis toimuvat ruttavad lahendama  selgeltnägijad Ilona Kaldre ja Aljona Orlova. Kummitus, kes nende vanade müüride vahele kinni on jäänud, ilmutab end juba kõikidele töötajatele ja see teeb personali tööl    hoidmise raskeks, sest inimesed lihtsalt kardavad. Aljona võtab kummitusega ühendust ja otse televaatajate silme all rullub lahti üks keskaegse Tallinna romantiline, kuid õnnetu lõpuga armastuslugu.

Teises loos läheb linnašamaan Dardo Kusto appi Tatjanale, kelle hoole ja armastusega hoitud aiamaa ühel päeval täiesti viljatuks muutus. Tatjana kahtlustab, et kogu loo taga on tema mehe vanemate poolt maale pandud needus.

Vaata TV3 saadet:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles