Naine teeb verevanne, et oma noorust hoida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stseen filmist "Carrie", kus peaosalist kasteti seaverega.
Stseen filmist "Carrie", kus peaosalist kasteti seaverega. Foto: Kultuurikava.ee

19aastane Chanel on Californias elav maadleja, vabakutseline modell ja näitleja, kes ei suuda kuidagi vananemisega leppida. Nooruse säilitamine on kujunenud nii suureks kinnisideeks, et ta proovib oma ilu hoidmiseks väga kummalisi meetodeid. 

Chanel oli nõus osalema MTV telesaates «True Life: I'm Obsessed with Staying Young». Kuigi neiu on alles 19aastane, on ta veendunud, et tal on otsmikul kortsud, mida üritab iga hinna eest siluda. Naine on söönud platsentat ja proovinud ohtralt iluprotseduure, et oma nooruslikku välimust säilitada, kirjutab Gawker.

Chanel kastab end seaverega, sest tema sõnul aitas tuhandeid aastaid tagasi inimestel noorust säilitada. «See toimis,» ütles ta saates. «Homme olen ma täiuslik.» Naise vanaema üritas teda küll veenda, et loomaveres suplemine on ohtlik ja ka väiksema haava kaudu võib ta saada verest mõne nakkuse, kuid see naist ei heiduta. 

Kui julged, vaata pilte siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles