Katkend Jaak Joala elulooraamatust: Muusikute naised

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ka unustuse jõel aeg kord silla loob», Jaak Joala elulooraamat, esikaas.
«Ka unustuse jõel aeg kord silla loob», Jaak Joala elulooraamat, esikaas. Foto: promo

Avaldame katkendi Paavo Kanguri kirjutatud Jaak Joala elulooraamatust «Ka unustuse jõel aeg kord silla loob».

Foto: Reporter.ee

Muusikute naised

Muusikute nähtamatu tagala moodustasid nende naised, kes pidid kodus asjad korras hoidma, kui abikaasad Venemaal raha teenisid. Siin aitas ka klubiline tegevus. Kord ei jõudnud Jaak Dorise sünnipäevale ja sellest algasid suured probleemid.

1980. aastate alguses oli Jaak õnnelik. Eesti on väike riik ja siin on raske olla tõeline staar. Venemaal on teised reeglid. Sa pidid seal staaritsema, see käis mängu juurde. Kui oled staar, siis pead vastavalt käituma. Jaak nõudis ka endale Volgat!

Need olid suured kontserdid: klounid, mõõganeelajad, Suure Teatri vananevad baleriinid, poplauljad ja bändid. Jaak oli superstaar ja teda kanti kätel.

Eks see tähelepanu ja tagaajavate naiste hordid ajasid Jaagu lõpuks hulluks.

Uus raamat «Jaak Joala: Ka unustuse jõel aeg kord silla loob» on Rahva Raamatu edetabelitipus. Raamatu esitlus toimub kell 15:30 kolmapäeval, 15.04 Rahva Raamatu Viru Keskuse kaupluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles