Vaata! Simple Sessioni korraldajad andsid Raadio 2-s intervjuu.

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Quest
DJ Quest Foto: Ekraanitõmmis videost

Eile käisid Raadio 2 Draivi saates külas sel nädalavahetusel toimuva Simple Sessioni pidude korraldaja Tõnn Kuuli ja neljapäeval alustava peomaratoni soojenduspeo üks plaadikeerutaja DJ Quest. Mõlemal mehel on 15. sünnipäeva tähistavalt Simple Sessionilt hunnikuga mälestusi, eriti pidudelt, mis neljal järjestikusel õhtul Studio, Hollywoodi, Panoraami ja Parlemendi mahutavuse tõsiselt proovile panevad. 

«Sarnast õhkkonda ei eksisteeri meil siin kuskil,» rääkis Kuuli, kes Simple Sessioni öise festivali eest juba mitmeid aastaid hoolitseb. Nende aastate jooksul on nähtud nii mõndagi: " Kui vaadata, mida nad päeval teevad: lendavad viie meetri kõrgusele, pea alaspidi ja teevad kolm saltot, siis see ei ole imelik, et nad on ka õhtul «loovamad» oma pidutsemises. Kui nad mingi hetk arvavad, et peaks kuskilt rõdult alla hüppama, siis see tundub täiesti okei. Saltoga! Seda on aegajalt ikka juhtunud,» naerab ta. «Ilmselt õnnestub kogeda asju, mida Tallinna ööelus tavaliselt ei koge.» DJ Quest lisab, et on ka kohalikke, kes esindavad jõuliselt meie «kohalikku peokultuuri».

«USAs on mingi spring break, kus minnakse ja pidutsetakse täiega. See on vist midagi sinnakanti,» võrdles DJ Quest Simple Sessioni pidusid kuulsate Ameerika tudengipidudega. 

Simple Sessioni pidudeprogramm saab avalöögi juba homme õhtul Club Studios. Vaata kogu ööprogrammi Facebookis.

Simple Session interviews at Raadio 2 from Simple Session on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles