Like, I'munique, Orgasm... Loe, millised on maailma jubedaimad lapsenimed!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney, Shakira, Beyonce
Britney, Shakira, Beyonce Foto: SCANPIX

Redditi postitus, milles otsiti maailma halvimaid lapsenimesid, kogus ööpäevaga üle 18 000 vastuse.

Raske on ette kujutada, mis toimub lapsevanema peas, kes otsustab oma lapsele Erica asemel nimeks panna Airwrecka, kirjutab Daily Mail.

Ämmaemanda tütar kirjutab Redittis, et ta on kuulnud palju õuduslugusid. Näiteks sai üks lapsuke nimeks Orgasm ja teine Mazen, sest «see oli 'mazen (amazing)»: «Ämmaemanda tütrena olen kuulnud palju kohutavaid beebinimesid, kuid Orgasm on hirmsaim. Kahjuks ei tee ma nalja.»

«Minu koolis käib tüdruk nimega Gennah Tyles. G-tähega. Nagu tema vanemad tahtsid talle nimeks panna Genitaalid,» kirjutas üks kasutaja.

«Ma töötan Põhja-Florida pangas ja olen veidrad nimed alati kirja pannud. Minu lemmik on kahtlemata I'munique. See oli tema passis ja puha,» kirjutas teine.

Ühe kasutaja sõnul kannab tema sõbranna tütar nime Britney Shakira Beyonce: «Nad kutsuvad teda alati täisnime pidi!»

Nii mõnedki inimesed hoiatasid kahe nime kokkusulatamise eest: «Mu sõber töötas sünnitusmajas ja nägi last, kes sai nime vanavanemate Johni ja Veronica järgi. Tema nimi oli Vejonica

«Mu sõbra Hellzeli sõnul meeldis tema emale nimi Hazel, kuid tema isa oli mootorratuur ja armastas Hells Angelsit. Nii nad selle jama peale tulidki,» märkis üks kasutaja.

Teise kasutaja sõnul teab ta last, kelle eesnimi on Boy Boy

Abstinence (karskus, seksist hoidumine) oli järgmine šokeeriv nimi. «Ennustan, et ta jääb 16-aastasena rasedaks,» nöökis postitaja.

«Üks väga noor paar, kes olid just lapse saanud, oli Facebookist sõltuvuses ja nad otsustasid lapsele nimeks panna Like,» kirjutas üks postitaja.

Nime Obamaniqua mainis isegi mitu kasutajat. See tähistavat mustanahalist daami, kes armastab president Barack Obamat.

Morbiidseimaks võib ilmselt pidada nime Lucifer, mis kuulus väidetavalt «väikesele sinisilmsele blondile poisile».

Mitmed kasutajad tõid välja staaride laste veidrad nimed - näiteks Gwyneth Paltrow' ja Chris Martini tütar Apple (õun), Kim Kardashiani ja Kayne Westi tütar North West (ilmakaar loe) ning Lil' Kimi tütar Royal Reign (kuninglik valitsus).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles