Armas video! Superstaarisaate Annabel rääkis endast avameelselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finalist Annabel Guitar
«Eesti otsib superstaari» finalist Annabel Guitar Foto: TV3

«Eesti otsib superstaari» finalist Annabel Guitar on Tartust pärit tüdruk, kes andis «Seitsmestele uudistele» avameelselt armsa intervjuu, kus ta räägib nii endast kui ka saates osalemisest.

Just Annabel Guitar on tüdruk, kes viimases finaalis kõiki positiivselt üllatas; samas kui vaid nädal varem ennustasid kohtunikud üksmeelselt tema saatest lahkumist. Nüüd rääkis Annabel, milline muusika on talle südamelähedane ning miks on keeruline negatiivseid kommentaare taluda.

«Ikka tahad teada, mida inimesed arvavad,» ütles Annabel, lisades, et viimati tegi südame soojaks kommentaar, kus kirjutati, et ta on ehe näide sellest, kuidas üks tavaline tüdruk võib oma unistused teoks teha. Samas heidutavad Annabeli negatiivsed kommentaarid, kus lihtsalt soovitakse nö ära panna. «Kurjad kommentaarid on samas naljakad ka, näiteks kirjutati, et Guitar võiks välja langeda, sest bändis on kitarre küllaga,» muigab ta.

Muusika köitis Annabeli juba lasteaiatüdrukuna, tõsisemalt hakkas ta sellega tegelema aga 12aastaselt. «Kaldun pop-souli poole, sest see meeldib mulle, sobib häälele ja on mugav laulda,» selgitas Annabel.

«Eesti otsib superstaari» kolmas finaal on TV3s pühapäeval kell 20.00, kohe pärast «Eesti otsib superstaari: lava taga» saadet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles